Oferta Komunijna
Transport menu i sprzętu - Gratis
Bufet kawowy 14 zł/osoba
Obsługa kelnerska -300 zł/kelner
Istnieje możliwość wyboru dwóch zup i dwóch II dań po dopłacie 4 zł do zestawu wyjściowego.
Oferujemy wypożyczenie zastawy stołowej, obrusy i innego sprzętu .
Transport poza Warszawę ustalamy indywidualnie
Podane ceny są cenami netto
Przykładowe menu
Zupa
Rosół z makaronem
II Danie
Filet z kurczaka w jajku z parmezanem, sos pomidorowy, risotto ziołowe, mieszane sałaty pomidorki cherry, vinegret
Sałatki
Sałatka śródziemnomorska z kozich serów, sos balsamico
Klasyczna grecka
Sałatka z smażonego jarmużu, pęczaku i pieczonych buraków
Sałatka z wędzonego łososia, sos miodowo-musztardowy
Przekąski
Capresse z pesto bazyliowym
Grillowana cukinia z pikantnym serem feta
Mięsa pieczone własnego wyrobu
Szparagi zawijane w szynce z musem chrzanowym
Deser
Tort komunijny
Menu do indywidualnego wyboru
Zupa
Żurek z jajkiem przepiórczym
Krem z brokuł z prażonymi pestkami słonecznika
Gulaszowa
Cebulowa z grzanką serową
Krem pomidorowy z pesto ziołowym
Flaczki z kurczaka
Chłodnik z jajkiem
Krem z cukinii z grzankami
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
II Danie
Gordon blue , pieczone ziemniaki ,sałatka coleslaw
Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i cukinią w sosie śmietanowym ,dziki ryż ,marchewka baby glazurowana
Klasyczny schabowy ,młode ziemniaki, koperek , młoda kapusta zasmażana
Eskalopki z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów pęczak z tymiankiem, mieszane sałaty
Sznycel z indyka ,młode ziemniaki ,surówka z pieczonych buraków z chrzanem
Bitki wołowe w sosie z pieczonej cebuli, maślane kopytka, młoda kapusta z koperkiem
Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, pieczone ziemniaki, mieszane sałaty, pomidorki, winegret
De volaille z kurczaka, mizeria, młode ziemniaki z koperkiem
Polędwiczka wieprzowa faszerowana (suszone pomidory, oliwki mozzarella ), sos kremowy, włoskie kopytka, sałatka z ruccoli
Łosoś z grilla na duszonym szpinaku sos z suszonych pomidorów i kaparów, ryż jaśminowy
Sandacz pieczony z risottem tymiankowym, sos koperkowy, mix warzyw gotowanych w maśle ziołowym
Sałatki
Sałatka śledziowa z pieczonym burakiem
Sałatka makaronowa (penne)z tuńczykiem i warzywami
Sałatka z kaszy bulgur ,pesto i pomidorków koktajlowych
Sałatka z paluszków krabowych
Sałatka z zielonej soczewicy i grillowanego kurczaka
Sałatka cezar z kurczakiem
Sałatka z pieczonej kaczki ,sos pomarańczowy z rodzynkami
Tradycyjna jarzynowa
Sałatka z ruccoli ,grillowana gruszka ,maliny ,ser pleśniowy ,sos balsamiczno-miodowy
Sałatka z awokado ,feta w sezamie , mix salat, sos balsamico
Przekąski
Schab ziołowy z camembert i ruccolą
Łosoś zawijany w szpinaku z twarożkiem szopskim
Carpaccio z wędzonego pstrąga
Grillowany bakłażan z twarożkiem kozim i ruccolą
Melon z szynką parmeńską
Tatar z łososia,sos miodowo-musztardowy
Carpaccio z pieczonego buraka ,ser feta ,oliwa
Schab po warszawsku w galarecie
Pasztet z indyka z sosem tatarskim
Sandacz rolowany z koperkiem w galarecie , sos tatarski
Śledzie w rydzach
Tatar wołowy , pikle ,oliwa ,borowik
Balantynka z kurczaka i suszonych owoców ,sos cumberland
Ryba po grecku (dorsz)
Galantynki z kurczaka z cytryną
Dorsz faszerowany w galarecie, dip kaparowy
Tymbaliki z łososia ,cytryna
Humus z chlebkiem nan
Deser
Sernik z brzoskwinią, sos malinowy
Tiramisu, czekolada, truskawki
Lody, bita śmietana, owoce
Gruszka gotowana w białym winie, czekolada
Panna cotta waniliowa z musem truskawkowym
Dania jednogarnkowe
Strogonow wołowy
Flaki wołowe
Borgacz wołowy z kluseczkami
Chili corn carne z tortillą