Oferta Komunijna

Oferta Komunijna

Transport menu i sprzętu - Gratis
Bufet kawowy 14 zł/osoba
Obsługa kelnerska -300 zł/kelner
Istnieje możliwość wyboru dwóch zup i dwóch II dań po dopłacie 4 zł do zestawu wyjściowego.
Oferujemy wypożyczenie zastawy stołowej, obrusy i innego sprzętu .
Transport poza Warszawę ustalamy indywidualnie

Podane ceny są cenami netto

Przykładowe menu

Zupa

Rosół z makaronem

II Danie

Filet z kurczaka w jajku z parmezanem, sos pomidorowy, risotto ziołowe, mieszane sałaty pomidorki cherry, vinegret

Sałatki

Sałatka śródziemnomorska z kozich serów, sos balsamico

Klasyczna grecka

Sałatka z smażonego jarmużu, pęczaku i pieczonych buraków

Sałatka z wędzonego łososia, sos miodowo-musztardowy

Przekąski

Capresse z pesto bazyliowym

Grillowana cukinia z pikantnym serem feta

Mięsa pieczone własnego wyrobu

Szparagi zawijane w szynce z musem chrzanowym

Deser

Tort komunijny

Menu do indywidualnego wyboru

Zupa

Żurek z jajkiem przepiórczym

Krem z brokuł z prażonymi pestkami słonecznika

Gulaszowa

Cebulowa z grzanką serową

Krem pomidorowy z pesto ziołowym

Flaczki z kurczaka

Chłodnik z jajkiem

Krem z cukinii z grzankami

Krem z białych warzyw z oliwą truflową

II Danie

Gordon blue , pieczone ziemniaki ,sałatka coleslaw

Filet z kurczaka faszerowany szpinakiem i cukinią w sosie śmietanowym ,dziki ryż ,marchewka baby glazurowana

Klasyczny schabowy ,młode ziemniaki, koperek , młoda kapusta zasmażana

Eskalopki z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów pęczak z tymiankiem, mieszane sałaty

Sznycel z indyka ,młode ziemniaki ,surówka z pieczonych buraków z chrzanem

Bitki wołowe w sosie z pieczonej cebuli, maślane kopytka, młoda kapusta z koperkiem

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym, pieczone ziemniaki, mieszane sałaty, pomidorki, winegret

De volaille z kurczaka, mizeria, młode ziemniaki z koperkiem

Polędwiczka wieprzowa faszerowana (suszone pomidory, oliwki mozzarella ), sos kremowy, włoskie kopytka, sałatka z ruccoli

Łosoś z grilla na duszonym szpinaku sos z suszonych pomidorów i kaparów, ryż jaśminowy

Sandacz pieczony z risottem tymiankowym, sos koperkowy, mix warzyw gotowanych w maśle ziołowym

Sałatki

Sałatka śledziowa z pieczonym burakiem

Sałatka makaronowa (penne)z tuńczykiem i warzywami

Sałatka z kaszy bulgur ,pesto i pomidorków koktajlowych

Sałatka z paluszków krabowych

Sałatka z zielonej soczewicy i grillowanego kurczaka

Sałatka cezar z kurczakiem

Sałatka z pieczonej kaczki ,sos pomarańczowy z rodzynkami

Tradycyjna jarzynowa

Sałatka z ruccoli ,grillowana gruszka ,maliny ,ser pleśniowy ,sos balsamiczno-miodowy

Sałatka z awokado ,feta w sezamie , mix salat, sos balsamico

Przekąski

Schab ziołowy z camembert i ruccolą

Łosoś zawijany w szpinaku z twarożkiem szopskim

Carpaccio z wędzonego pstrąga

Grillowany bakłażan z twarożkiem kozim i ruccolą

Melon z szynką parmeńską

Tatar z łososia,sos miodowo-musztardowy

Carpaccio z pieczonego buraka ,ser feta ,oliwa

Schab po warszawsku w galarecie

Pasztet z indyka z sosem tatarskim

Sandacz rolowany z koperkiem w galarecie , sos tatarski

Śledzie w rydzach

Tatar wołowy , pikle ,oliwa ,borowik

Balantynka z kurczaka i suszonych owoców ,sos cumberland

Ryba po grecku (dorsz)

Galantynki z kurczaka z cytryną

Dorsz faszerowany w galarecie, dip kaparowy

Tymbaliki z łososia ,cytryna

Humus z chlebkiem nan

Deser

Sernik z brzoskwinią, sos malinowy

Tiramisu, czekolada, truskawki

Lody, bita śmietana, owoce

Gruszka gotowana w białym winie, czekolada

Panna cotta waniliowa z musem truskawkowym

Dania jednogarnkowe

Strogonow wołowy

Flaki wołowe

Borgacz wołowy z kluseczkami

Chili corn carne z tortillą