Oferta Świąteczna
Przykładowe menu
69 zł/netto
Na zimno ( 340g/osoba )
Ryba po grecku (dorsz )
Śledzie w dwóch smakach (w oleju lnianym z cebulką i po kaszubsku )
Rolada z ryby w glazurze winnej
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pasztet z karpia z rodzynkami z sosem korzennym
Pieczywo ,masło ,ćwikła
Na gorąco :
Barszcz czerwony -300 ml
Uszka z kapustą i grzybami -4 szt
Na słodko : (100 g)
Makowiec ,szarlotka ,kompot z suszu
W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.
Dodatkowo płatne
Ustawienie bufetu – 150zł
Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka
Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka
Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka
Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h
Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS
109 zł/netto
Na zimno (340 g/osoba )
Śledzie w kurkach
Carpaccio z pieczonego buraka z musem z wędzonego pstrąga
Sakiewki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi i kaszą gryczaną
Sałatka śledziowa z ziemniakami i korniszonami
Sałatka makaronowa z tuńczykiem i papryką
Duet białych ryb (karp ,miruna )w galarecie ,sos tatarski
Rolada szpinakowa z twarożkiem łososiowym
Pieczywo ,masło ,ćwikła
Na gorąco :
Barszcz czerwony z uszkami 300ml/3 szt
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami okraszone prażoną cebulką -4 szt /osoba
Na słodko (100g)
Makowiec ,sernik ,szarlotka ,kompot z suszu
W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.
Dodatkowo płatne
Ustawienie bufetu – 150zł
Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka
Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka
Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka
Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h
Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS
133 zł/netto
Na zimno (340 g/osoba )
Pstrąg faszerowany na postumencie z sosem tatarskim
Tymbaliki z pieczonego łososia ,cytryna
Pieczony karp w galarecie z warzywami
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z wędzonego łososia z sosem miodowo-musztardowym
Mieszane sałaty z pieczonym burakiem ,anchois ,gruszki w miodzie ,grzanki
Śledzie w pikantnej marynacie węgierskiej
Pieczywo ,masło ,ćwikła ,mus chrzanowy
Na gorąco :
Barszcz czerwony z uszkami -300ml
Uszka z kapusta i grzybami -4 szt
Pieczony dorsz w sosie cytrynowym i migdałami _120 g
Ziemniaki paryskie pieczone w tymianku i czosnku
Na słodko :
Makowiec ,sernik na kruchym cieście, babeczki z kajmakiem i orzechami ,strudel jabłkowy
W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.
Dodatkowo płatne
Ustawienie bufetu – 150zł
Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka
Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka
Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka
Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h
Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS
Dodatkowo do zamówienia
Finger food swiąteczny
Kanapki z musem z wędzonej makreli -5,4 zł /netto
Śledź z rydzami
Pasta łososiowa
Humus z pieczonym burakiem
Koreczki śledziowe
Babeczki z sałatką śledziową
Szaszłyki z łososia z ananasem
Babeczki z maślanym szpinakiem i wędzonym łososiem
Paszteciki z ciasta francuskiego z kapusta i grzybami
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami, lub z soczewicą
Karp po żydowsku w galarecie (na słodko)
Tradycyjny karp w galarecie
Łosoś wędzony z twarożkiem ziołowym w szpinaku pieczonym
Tarta świąteczna z kapusta i grzybami
Quiche szpinakowy z wędzonym łososiem