Oferta Świąteczna
W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia na miejsce wskazane
przez organizatora, ustawienie bufetu, zastawa jedno razowa , biały
obrus, podgrzewacze, dekoracja stołu, odbiór sprzętu i naczyń po
skończonej imprezie. Dodatkowo proponujemy zastawę stołową za
dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.15 osób
Powyżej 30 osób zastawa stołowa GRATIS
Przykładowe menu
63 zł/netto
Na zimno :
Ryba po grecku (dorsz)
Śledzie w dwóch smakach (z cebulką w oleju i śmietanie )
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Pasztet z dorsza na smażonym szpinaku
Pieczywo, masło, ćwikła
Na gorąco :
Barszcz czerwony
Uszka z kapusta i grzybami
Na słodko :
Makowiec
Kompot z suszu
Barszcz czerwony
Uszka z kapusta i grzybami
Makowiec
Kompot z suszu
98 zł/netto
Na zimno :
Śledzie po kaszubsku
Carpaccio z pieczonego buraka z musem z wędzonego pstrąga
Rolada faszerowana z dorsza w galarecie z sosem tatarskim
Sałatka z wędzonego łososia
Sałatka makaronowa z tuńczykiem
Sakiewki z ciasta francuskiego z szpinakiem i łososiem
Pieczywo, masło, ćwikła
Na gorąco :
Barszcz czerwony z uszkami 250 ml/3 szt.
Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami (3 szt. )
Na słodko :
Makowiec, sernik, szarlotka,
kompot z suszu
Barszcz czerwony
Uszka z kapusta i grzybami
Makowiec
Kompot z suszu
123 zł/netto
Na zimno :
Pstrąg faszerowany na postumencie z sosem tatarskim
Śledzie w kurkach
Łosoś marynowany w śliwowicy, podany na kruchej sałacie
Tymbaliki z pieczonego łososia, cytryna
Sakiewki z ciasta francuskiego z kaszą gryczaną i grzybami leśnymi
Sałatka śledziowa z pieczonymi ziemniakami i korniszonami
Mieszane sałaty z anchois, parmezanem, pomidorki koktajlowe z grzankami
Pieczywo, masło, ćwikła
Na gorąco :
Tradycyjna grzybowa
Pieczony dorsz w sosie cytrynowym z migdałami, pieczone ziemniaki
w tymianku, mix sałat z winegretem
Na słodko :
Makowiec, babeczki z kajmakiem i orzechami, strudel jabłkowy,
kompot z suszu
Barszcz czerwony
Uszka z kapusta i grzybami
Makowiec
Kompot z suszu
Dodatkowo do zamówienia
Sakiewki z ciasta francuskiego z kapusta i grzybami
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami, lub z soczewicą
Karp po żydowsku w galarecie (na słodko)
Tradycyjny karp w galarecie
Łosoś wędzony z twarożkiem ziołowym w szpinaku pieczonym
Tarta świąteczna z kapusta i grzybami
Quiche szpinakowy z wędzonym łososiem