Oferta Świąteczna

Oferta Świąteczna

Przykładowe menu

69 zł/netto

Na zimno    ( 340g/osoba  )

Ryba po grecku   (dorsz )

Śledzie w dwóch smakach (w oleju lnianym z cebulką i po kaszubsku )

Rolada z ryby w glazurze winnej

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Pasztet z karpia z rodzynkami z sosem korzennym

Pieczywo ,masło ,ćwikła

Na gorąco :

Barszcz czerwony -300 ml

Uszka z kapustą i grzybami -4 szt

Na słodko : (100 g)

Makowiec ,szarlotka ,kompot z suszu

 

W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.

Dodatkowo płatne

Ustawienie bufetu – 150zł

Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka

Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka

Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka

Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h

Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS

109 zł/netto

Na zimno (340 g/osoba )

Śledzie w kurkach

Carpaccio  z pieczonego buraka  z musem z wędzonego  pstrąga

Sakiewki  z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi i kaszą gryczaną

Sałatka śledziowa z ziemniakami i korniszonami

Sałatka makaronowa z tuńczykiem i papryką

Duet białych ryb (karp ,miruna )w galarecie ,sos tatarski

Rolada szpinakowa z twarożkiem łososiowym

Pieczywo ,masło ,ćwikła

Na gorąco :

Barszcz czerwony  z uszkami  300ml/3 szt

Wigilijne pierogi z kapustą i grzybami okraszone prażoną cebulką    -4 szt /osoba

Na słodko (100g)

Makowiec ,sernik ,szarlotka ,kompot z suszu

 

W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.

Dodatkowo płatne

Ustawienie bufetu – 150zł

Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka

Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka

Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka

Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h

Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS

133 zł/netto

Na zimno (340 g/osoba )

Pstrąg faszerowany na postumencie z sosem tatarskim

Tymbaliki z pieczonego łososia ,cytryna

Pieczony karp w galarecie z warzywami

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Sałatka z wędzonego łososia  z sosem miodowo-musztardowym

Mieszane sałaty z pieczonym burakiem ,anchois ,gruszki  w miodzie ,grzanki

Śledzie w pikantnej marynacie węgierskiej

Pieczywo ,masło ,ćwikła ,mus chrzanowy

Na gorąco :

Barszcz czerwony z uszkami -300ml

Uszka z kapusta i grzybami -4 szt

Pieczony dorsz w sosie cytrynowym i migdałami _120 g

Ziemniaki paryskie pieczone w tymianku i czosnku

Na słodko :

Makowiec ,sernik na kruchym cieście, babeczki z kajmakiem i orzechami ,strudel jabłkowy

 

W cenie zawarte jest dostarczenie jedzenia ( podane na białej porcelanie) na miejsce wskazane
przez organizatora, podgrzewacze, zastawa jednorazowa, odbiór sprzętu i naczyń po skończonej imprezie.

Dodatkowo płatne

Ustawienie bufetu – 150zł

Wypożyczenie obrusów 220×120 – 30 zł/sztuka

Stół cateringowy 120×80 – 25 zł/sztuka

Pokrowiec elastyczny – 25 zł/sztuka

Obsługa kelnerska – 300 zł/ 3 h

Zastawa stołową za dopłatą 10 zł od osoby.
Realizacja zamówienia min.20 osób
Powyżej 45 osób zastawa stołowa GRATIS

Dodatkowo do zamówienia

Finger food swiąteczny
Kanapki z musem z wędzonej makreli -5,4 zł /netto
Śledź z rydzami
Pasta łososiowa
Humus z pieczonym burakiem
Koreczki śledziowe
Babeczki z sałatką śledziową
Szaszłyki z łososia z ananasem
Babeczki z maślanym szpinakiem i wędzonym łososiem
Paszteciki z ciasta francuskiego z kapusta i grzybami
Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami, lub z soczewicą
Karp po żydowsku w galarecie (na słodko)
Tradycyjny karp w galarecie
Łosoś wędzony z twarożkiem ziołowym w szpinaku pieczonym
Tarta świąteczna z kapusta i grzybami
Quiche szpinakowy z wędzonym łososiem